5 stilimet për flokë të gjatë

Për të gjitha ato femra të cilat as në muajt e ngrohtë të vitit nuk dëshirojnë të heqin dorë nga flokët e gjatë, stilistet e famshme propozojnë 10 frizura, nga te cilat do të mbeteni pa fjalë.

Stilistët kanë dhënë këshilla se si të mbahen flokët të shëndosha.

Thjesht, të ndara në mes, flokët e butë me tallaze bien nga fytyra shkallë-shkallë në formë kaçurrelash dhe krijojnë pamje “boho” natyrale.

Flokët kaçurrel mund të bëhen në të thatë dhe pa shkëlqim të mjaftueshëm.

Bëjini trajtimin intensiv një herë në javë për të mbajtur lagështinë. /telegrafi/