Aloe Vera qetëson lëkurën e pezmatuar

Vendosja direkte e disa pikave të kësaj bime në lëkurën e inflamuar vepron në mënyrë shumë qetësuese.

Kjo është baza e veprimit të aloe vera, përveçse në rastet kur personi është i ndjeshëm në të (në raste shumë të rralla aloe vera mund të shkaktojë reaksion alergjik).

Shumica e njerëzve janë të kënaqur me efektin dobiprurës të aloe veras (dhe produkteve të bazuara në të), por te një numër shumë i vogël, të cilët janë alergjikë ose të tejndjeshëm në të, mund të paraqitet dermatiti. Për këtë arsye te këta persona është më i sigurt përdorimi i kremit që përmban 1% hidrokortizon.

Fatal error: Allowed memory size of 2147483648 bytes exhausted (tried to allocate 1000000000033 bytes) in /home/sporti/public_html/sekretebukurie.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 395