Maske me te verdhen dhe te bardhen e vezes

E hedh ne nje ene te verdhen e vezes, e perzien, e perhap ne lekur dhe e mban per  5 minuta.Me pas e shpelan fytyren me uje te ftohte.

E verdha e vezes eshte teper ushqyese dhe natyrisht eshte natyrale.E bardha e vezes gjithashtu mund te perdoret si maske, por me teper vlen si maske per zvogelimin e poreve.Kjo maske perhapet ne fytyre, pune 2-3 minutash. Ne fund shpelarja behet me uje te ftohte.

Keshillohet nje here ne dy jave.Kujdes: Perpiquni qe gjithmone te shpelani fytyren me uje te ftohte
sepse uji i ftohte terheq nga jashte muskujt e lekures dhe minimizon dukjen e rudhave…

Fatal error: Allowed memory size of 2147483648 bytes exhausted (tried to allocate 1000000000033 bytes) in /home/sporti/public_html/sekretebukurie.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 395