Modelet e flokeve te nuseve

Ja nje galeri fotosh me modelet e flokeve te nuseve 2011.

Modele elegante, nje kthim i embel i gershetave dhe ondeve delikate ne stilin “epoque”.

Zgjedhja ju mbetet juve./ikub/