Tradhtia është shenjë e martesës së shëndoshë

Tradhtia bashkëshortore është shenjë e martesës së shëndoshë- thotë psikologia franceze Maryse Vaillant.

Vaillant, në librin e saj të ri thotë se meshkujt nuk duhet të ndëshkohen nga gratë e tyre për faktin se kanë të dashura, por gratë duhet ta pranojnë tradhtinë si ‘një përvojë çliruese’.

Sipas të dhënave në librin “Meshkujt, femrat dhe besnikëria”, 40% e meshkujve francezë tradhtojnë gratë e tyre, dhe për këtë arsye Vaillant e konsideron tradhtinë si të pashmangshme.

Sipas psikologes, fajtor për tradhtinë është ‘funksionimi fizik’ i meshkujve të caktuar, të cilët vazhdojnë të jenë të dashuruar në gratë e tyre. Ndërsa Vaillant thotë se meshkujt që nuk i tradhtojnë gratë e tyre, kanë karakter të dobët.

Fatal error: Allowed memory size of 2147483648 bytes exhausted (tried to allocate 1000000000033 bytes) in /home/sporti/public_html/sekretebukurie.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 395